Independence Day is vanaf deze week te zien in Cinema Texel.
Independence Day is vanaf deze week te zien in Cinema Texel. Foto: Persfoto

Aliens keren terug in Independence day

Wie denkt dat het alleen goede films regent tijdens de feestdagen heeft het mis. Cinema Texel komt deze week met de premiere van Independence Day: Resurgence 3D. Daarnaast draait Money Monster mee vanaf deze week en is Finding Dory vanaf 29 juni te zien. Laatstgenoemde brak in haar internationale openingsweek al diverse records.

Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

In de nieuwe spannende thriller Money Monster proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen. De volledige filmagenda vindt u op www.texelagenda.nl en elders deze krant. Bekijk de trailers op onze website.