Joost Botman en Niels van der Gulik
Joost Botman en Niels van der Gulik

Simon and Garfunkel in Lindeboom

In de brasserie van Hotel de Lindeboom in Den Burg spelen komende donderdag en vrijdag Joost Botman en Niels van der Gulik. Zij brengen in 'Sound of Silence' het verhaal van twee jongens die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden.

"We zijn midden in de roerige jaren '60 en '70. Muziek, verhalen en beelden nemen ons mee naar Simon en Garfunkel's weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De tegengestelde persoonlijkheden van Paul Simon en Art Garfunkel komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes", zo schrijft de organisatie.

De muziek van de voorstelling is een feest der herkenning. De eigen interpretatie van de band geeft een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. De concerten op 16 en 17 juni beginnen om 20.00 uur. Het podium is eenmalig omgedoopt tot Jumbo Podium Brasserie De Lindeboom. Kaarten € 15,-, verkrijgbaar bij Hotel de Lindeboom & Jumbo supermarkten op Texel of via: kaartverkoop@langejuni.nl. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkten op Texel en Hotel De Lindeboom.