Bad Neighbours 2 is één van de nieuwe films in de bioscoop.
Bad Neighbours 2 is één van de nieuwe films in de bioscoop. Foto: Persfoto

Spanning en humor wisselen elkaar af

Humor waar je niet bij na hoeft te denken en bloedstollende thrillers wisselen elkaar af in het nieuwe programma van Cinema Texel.

Bad Neighbours 2: De buren krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden. OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Ze schakelen de hulp in van hun vorige buurman, gespeeld door Zac Efron.

Elle: Het nieuwe drama van Paul Verhoeven met in de hoofdrol Isabelle Huppert.

Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Verder kunnen bioscoopliefhebbers onder meer terecht bij Alice Through the Looking Glass 3D, Warcraft: The Beginning 3D en Kung Fu Panda 3 3D. Het volledige filmprogramma is te vinden op www.texelagenda.nl en elders deze krant.