De nieuwe kamers van Opduin zijn van 13 juni tot 16 juni te bekijken.
De nieuwe kamers van Opduin zijn van 13 juni tot 16 juni te bekijken. Foto: Liselotte Schoo

Alle 96 kamers Opduin gerenoveerd in Hamptons stijl

Grand hotel Opduin in De Koog heeft afgelopen periode de renovatie van alle kamers afgerond. Samen met interieurontwerper Gerben van der Molen en diverse Texelse ondernemers is dit voorjaar hard gewerkt om alle kamers te vernieuwen. Nieuwsgierige Texelaars zijn welkom om tussen 13 en 16 juni een kijkje te komen nemen.

Directeur Floris-Jan Zwaag: "tijdens de verbouwing is het hotel gewoon open gebleven. Door de flexibiliteit van de lokale ondernemers als Bouwbedrijf Texel, Cor Bremer, CVI Texel en VEM Texel is dat mogelijk gemaakt."

Het ontwerp komt van Gerben van der Molen van ontwerpbureau Stars design. Geheel in de stijl van het thema van Opduin: 'Hamptons op de Wadden'. Een licht en fris interieur, nu ook voorzien van airconditioning, rijke stoffen en extra lange superbedden.

"Men kan altijd even komen kijken maar van maandag 13 tot vrijdag 16 juni zet Opduin tussen 9.00 en 17.00 uur de deuren van een aantal van de nieuwe kamers open voor Texelaars die het nieuwe interieur willen komen bekijken. Uiteraard staat er koffie en 'Hamptons gebak' klaar.

De kamerverbouwing is de volgende stap in een programma om Opduin te restylen in het thema 'Hamptons op de Wadden'. Het restaurant, de wellness, de terrassen, de vakantiewoningen en de serre zijn de afgelopen twee jaar al afgerond. Opduin streeft ernaar om met de continue kwaliteitsverbeteringen zich te blijven onderscheiden in de vakantiebeleving van Texel liefhebbers.