Afbeelding
Foto: Deuce

Heren Deuce 1

kampioen

het eerste herenteam van tennisvereniging Deuce, bestaande uit Baruch Coutinho , Jesper Arkenbout , Ruben legierse en invallers Ruben Duinker en Rick van der Wal, is zaterdag kampioen geworden.

Het werd eerst nog spannend tegen Langedijk Baruch Coutinho verloor zijn enkel 0 -1 , maar daarna herstelde het team zich goed en werden de andere partijen gewonnen 5- 1. Volgend jaar mogen de heren uitkomen in de derde klasse. Het tweede herenteam dat ook voor het kampioenschap speelde kwam van een koude kermis thuis. Er werd maar liefst met 1 - 5 verloren tegen HTC uit Den Helder, alleen Dennis Beumkes wist zijn enkel te winnen. Hierdoor zijn de heren als derde geëindigd.

Bij de Dames wist het eerste team een belangrijke overwinning te boeken tegen Krommenie, 5 -1. Of dit genoeg zal zijn om niet te degraderen wordt de komende dagen bekend. Het tweede damesteam speelde met 3 -3 gelijk tegen Heerhugowaard. Elleke van Heerwaarden en Sterre Kiltz wisten zowel hun enkel als dubbel te winnen. De dames zijn hierdoor geëindigd op de derde plaats. Bij de dames van Deuce 3 wisten Marissa Vlaming , Cyntia Eelman en Annemiek van Ingen hun enkel te winnen tegen Anna Paulowna, het werd daardoor 3 – 3. De dames zijn vijfde geëindigd dit jaar.

Het jongens team van Deuce tot en met 17 had een zware dag tegen Oudorp, na vele driesetters werd er toch met 0 – 6 verloren. De jongens zijn knap op een vierde plaats geëindigd na vorig jaar te zijn gepromoveerd. De andere teams speelde vorige week hun laatste competitie wedstrijden, met als hoogtepunten het Kampioenschap van de dames Heri Hodie en de Heren van Deuce 4.