Afbeelding
Foto: Job Schepers

Herenteam Deuce 4 kampioen

De heren van Deuce 4 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden op het gravel in Den Helder. Het team met Ruben Duinker , Tom de Lugt, Rick Westerlaken, Rieuwert Pol, Dennis Vonk, Jeroen Vlaming en Timo Polderman had vooraf nog 3 punten nodig tegen Topspin.

Het werd uiteindelijk een zwaarbevochten 3 -3 waarna het feestje gevierd kon worden. Ook de heren van Deuce 1 deden goede zaken 6 – 0 tegen De Maaier uit Wieringerwerf. Dit betekent dat volgende week 3 punten voldoende zijn voor het kampioenschap. Bij Deuce 2 is nog alles mogelijk volgende week, met een 4 - 2 overwinning tegen Callantsoog blijven de heren meedoen om de prijzen. De heren van Deuce 3 speelden tegen de nummer 1 Topspin knap gelijk met 3 - 3. Ryan van Heerwaarden en Barry de Vries wisten hun enkel te winnen waarna Peter Dral en Barry de Vries met hun dubbel het 3e punt binnenhaalden. Het eerste damesteam had het wederom zwaar, er werd met 2 -4 verloren in Langedijk. Petra Kooiman wist als enige haar singel te winnen. Chantal Zwetsloot en Saskia Engelhard haalden een punt binnen door hun dubbel te winnen.

Deuce 2 boekte een knappe 4 - 2 overwinning tegen De Vlieter uit Den Oever. De enkelpartijen van Elleke van Heerwaarden, Lucie Veeger en Beau Biesboer werden gewonnen, waarna ook De dubbel van Sterre Kiltz en Elleke van Heerwaarden winnend werd afgesloten. De dames van Deuce 3 speelden thuis tegen Langedijk, Atie Voerman, Mirjam Arkenbout en Ineke van Beek wonnen hun enkel. De dubbel van Annemiek van Ingen en Ineke van Beek bracht de 4 – 2 overwinning.

De dames van Deuce 4 liepen tegen een 1 - 5 nederlaag op tegen Limmen, alleen Marissa Vlaming wist haar enkel te winnen. Het jongensteam tot en met 17 wist een knappe 4 - 2 overwinning te boeken tegen Langedijk. Meinte van Lingen , Sem Vermeu en Max Tuntelder wisten hun enkel te winnen , waarna Meinte van Lingen en Bram de Ruijter in hun dubbel het 4e punt binnen haalden. Het herenteam van Heri Hodie boekte een 4 – 2 overwinning op De zes Wielen uit Alkmaar.