G-team speelt gelijk en wordt 3e

Het G-team heeft maandag op eigen veld een 2-2 gelijkspel behaald tegen KGB G1 uit Bovenkarspel. Het G-team is op de ranglijst als derde geëindigd.

Jos Bakker: ''We speelden op het kunstgrasveld. De eerste helft kwamen we al vrij snel op een achterstand van 0-1 door een doelpunt van hun spits Hille Meijer die diverse spelers op een verkeerde been zette en zo langs onze keeper Martijn Verbeeke scoorde. Hij deed dit in de eerste helft nog één keer en toen stond het al 0-2. Hille Meijer van KGB had nog wel meerdere kansen maar maakte geen doelpunten. Texel'94 had ook wel kansen van onder andere Twan Weijers die naast het doel schoot of Kees v.d. Vis die naast hun doel schoot. Ruststand 0-2.

Twan Weijers was met de rust geblesseerd aan zijn voet maar kon in de tweede helft toch weer verder voetballen en ging toen als laatste man op de plek van Dave Voorend en die ging toen op het middenveld. In de loop van de tweede helft kwamen we terug tot 1-2 door een doelpunt van Jeffrey Kolk die de bal met de punt van zijn schoen in de rechterhoek schoot. Even daarna maakte Jeffrey Kolk wederom een doelpunt die de bal evenals daarvoor ook hard in de rechterhoek schoot, dus 2-2. Daarvoor waren er kansen van onze spits Kees v.d. Vis die de bal naast het doel schoot. Ook een goede redding van onze keeper Martijn Verbeeke die de bal van Hille Meijer van KGB uit de kruising tikte. Dit was voor ons de laatste competitiewedstrijd en wij zijn als derde geeindigd. Schagen G1 was al kampioen.

De Koog verliest

SV De Koog heeft in Oudkarspel tegen DTS het voetbalseizoen in mineur afgesloten. Het werd een nederlaag met grote cijfers: 7-0

DTS kon met een zege direct kampioen worden van de 4e klasse A. "Vandaag was het klasse verschil te groot. DTS heeft natuurlijk een goed elftal en een erg goede speler binnen de gelederen, die elke wedstrijd kan beslissen. Dat hebben we vandaag gezien. Een terechte kampioen denk ik. Alleen met 7-0 verliezen had vandaag niet gehoeven en valt niet goed te praten. Ik heb wel eens anders afscheid genomen bij een club'', zei trainer Marcel Ris over zijn laatste wedstrijd. Het voetbalseizoen voor de Kogers zit erop. Volgend seizoen zullen de spelers van het eerste actief zijn in de vijfde klasse A en zijn trainer John Dobma en assistent Richard Verhoef actief bij de vereniging.