Mantje 3 is kampioen zaalvoetbal.
Mantje 3 is kampioen zaalvoetbal. Foto:

Mantje 3 pakt zaalvoetbaltitel in de eerste klasse na zege op RAB 4

Het derde team van zaalvoetbalvereniging Mantje heeft donderdag het seizoen succesvol afgesloten met het kampioenschap van de plaatselijke 1e klasse.

In de beslissende wedstrijd wist Mantje 3 de directe concurrent RAB 4 met 3-2 te verslaan, waardoor het uiteindelijk met 1 punt meer bovenaan de ranglijst eindigde. Een week eerder won dit team ook al de bekercompetitie van de 2e klasse, door een 7-1 winst in de finale tegen RAB 3. Op de foto staand vlnr: Jan Balk (coach), Jacco van Leeuwen, Barry de Vries, Jacob van Heerwaarden, Leendert Eelman, Frank Sikma. Zittend: Edgar Klippel, Hans van Exel, Kees Kooij, Richard Maas en Rik Bijpost.


Verkoop Historische Vereniging

Historische Vereniging Texel verkoopt zaterdag 21 mei de dubbele boeken en prentbriefkaarten. Voor liefhebbers van Texel-boeken: er zitten bijzondere exemplaren bij, zoals 't Lant van Texsel door Van der Vlis, De avonturen van Dirk Kooger en het Veldnamenboek door Schraag. De verkoop is van 10.00 tot 17.00 uur in Tusse de Banke aan de Groeneplaats in Den Burg.


Voetbalprogramma

Zaterdag 21 mei

Succes D2 - Texel 94 D3G 11:15

Zondag 22 mei

KSV A1 - Texel 94 A1 11.30