G-team gelijk tegen Zouaven

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag in Grootebroek gelijk gespeeld tegen Zouaven G1. Jos Bakker doet verslag.

''Deze wedstrijd speelden we 8-8 en Texel'94 G1 had één wisselspeler, Zouaven had meerdere wisselspelers. Halverwege de eerste helft kwam de bal bij Twan Weijers, die deze onderschepte bij de laatste man en die speelde hij uit en toen scoorde hij de bal in de linkerhoek: 0-1. Verder in de eerste helft waren er weinig kansen van Kees van der. Vis die geen doelpunt werd opgeleverd. De Zouaven had in de eerste helft geen kansen. Ruststand 0-1. In de tweede helft had Zouaven meer kansen om een doelpunt te maken, maar de schoten gingen meerdere keren naast het doel van onze keeper Peter Breuer.''

''Halverwege de tweede helft verspeelde onze spits Jeffrey Kolk de bal niet goed uit de verdediging en hij kwam voor de voeten van de Zouaven (nummer 14) die de bal hard langs onze keeper Peter Breuer schoot:1-1. Paul Bakker en Jeffrey Kolk schoten in de tweede helft te zacht op doel en was voor hun keeper erg gemakkelijk om ze tegen te houden. Zaterdag 7 mei spelen we tegen koploper Schagen G1, aanvang 12.30 uur.''