De jubilerende vrijwilligers van de Gollards en de Hollewal.
De jubilerende vrijwilligers van de Gollards en de Hollewal. Foto: Jeroen van Hattum

Jubilerende vrijwilligers van Omring gehuldigd

De Gollards en verpleeghuis Hollewal in Den Burg hebben donderdagavond twaalf jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat gebeurde tijdens de zogeheten dankje-wel-dag voor alle vrijwilligers. Bij de Hollewal ging het om Neeltje Hoogerheide, Irene Schuyl, Corrie Witte-Maas en Jan van der Vis. Zij waren allen 12,5 jaar actief als vrijwilliger.

Bij de Gollards ging het om Marian 't Hart, Truus van Poelje en Hanneke de Leeuw. Zij zijn ook allemaal 12,5 jaar actief. Daarnaast waren er drie zilveren jubilarissen die al 25 jaar vrijwilliger zijn bij de Gollards en het verpleeghuis. Dat waren Wil de Haan-Schot, Elly Roeper-Van Leersum en Wil Bonne-Kuiper.

De jubilarissen kregen bloemen en een toespraak van Natasja Beijert en Jaqueline van Kooten, de twee coördinatoren van vrijwilligers in het verpleeghuis en het verzorgingshuis. Die kennen beiden zo'n 160 vrijwilligers die afgelopen donderdag door de Omring een speciale dag kregen aangeboden. Er waren allerlei activiteiten voor hen georganiseerd in beide gebouwen en er was een buffet in het eethuis van de Gollards.