G-team wint uit van Zwaluwen uit Hoorn

Het G-team van Texel'94 heeft de uitwedstrijd tegen de Zwaluwen uit Hoorn met 0-2 gewonnen, Jos Bakker doet verslag. "We kwamen met 0-1 voor door een doelpunt van Jeffrey Kolk. Paul Bakker kopte de bal door naar Jeffrey Kolk en die schoot de bal hard in doel. Hierna waren er diverse kansen van onze spitsen Kees van der Vis en Jeffrey Kolk maar de bal ging steeds naast of werd door de keeper tegengehouden en af en toe een kans van onze middenvelder Twan Weijers die de bal op doel schoot en door de keeper werd tegengehouden. Het was voor ons een slechte eerste helft. Ruststand 0-1. Na de rust kwamen we met 0-2 voor door onze spits Jeffrey Kolk en Paul Bakker gaf een klein tikje naar Jeffrey Kolk en passeerde de keeper en hij schoot hem zo langs de keeper in doel. Dus 0-2. Hierna waren er wederom veel kansen van onze spitsen Kees van der Vis en Jeffrey Kolk, maar de bal ging er niet in zelfs uit een goede voorzet van onze spits Kees van der Vis naar Jeffrey Kolk die de bal zo in doel kon schieten maar raakte de bal niet goed en kort daarna floot de scheidsrechter voor het einde. Eindstand 0-2 voor Texel´94."