Pinautomaat De Koog buiten werking

De pinautomaat van de Rabobank in De Koog is tot 22 april buiten gebruik. Dit betekent dat tot dan de enige pinautomaat in de badplaats die in de Jumbo is.

Een ongemakkelijke situatie, daar men nu alleen nog tijdens de openingstijden van de supermarkt kan pinnen. Eerder dit jaar verdween de ABN Amro al uit het dorp en ondanks de toezegging dat er gekeken werd naar een nieuwe locatie, is deze er tot op heden niet gekomen. Ook de ING verdween al eerder uit het dorp. Dankzij verschillende ondernemers is het wel mogelijk om bij te pinnen in sommige winkels. Het ontbreken van pinautomaten brengt met name overlast mee voor de natte horeca en de bezoekers ervan. In veel kroegen en discotheken is geen pinautomaat aanwezig.


Verhuizing op tv

De makers van het nieuwe televisieprogramma "Nederland Verhuist" van AVROTROS zoekt mensen die van of naar Texel gaan verhuizen en hun verhaal met de kijkers willen delen. ''Voor het televisieprogramma willen we twee of drie keer komen filmen, in de oude woonplek en bij de verhuizing naar de nieuwe woning. De verhuizing moet voor eind juni zijn, tot die periode nemen we op'', vertelt Pien de Visser. Gegadigden kunnen zich bij haar melden, e-mail: pien.devisser@)tuvalu.nl of tel. (0)20 763 0063.


RAB Ladies Night

In sporthal Ons Genoegen wordt zaterdag 16 april in de namiddag en avond de vijfde editie van de RAB Ladies Night gehouden. Dit is een zaalvoetbaltoernooi speciaal voor dames die niet (of niet meer) in competitie spelen en boven de 25 jaar oud zijn. De organisatie is in handen van een aantal dames van de conditietrainingsgroep van de gymvereniging (GOS) uit Oudeschild. RAB Beheer is hoofdsponsor van dit toernooi. Tijdens het toernooi zal er ook voor kinderen het een en ander te doen zijn. Er hebben zich negen enthousiaste teams aangemeld. Meer informatie op de gelijknamige Facebookpagina.


Vergadering Texel'94 gaat niet door

De algemene ledenvergadering van Texel'94 op maandag 18 april gaat niet door. Hiertoe heeft het bestuur besloten. De vergadering wordt verplaatst naar komend najaar.