Melkveehouderij

Onder de titel ''Doormelken in een nieuw tijdperk'' houdt accountantskantoor Flynth woensdag 13 april een informatiebijeenkomst voor melkveehouders. De avond in Stayokay begint om 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur.

Bedrijfsadviseurs van Flynth gaan in op actualiteiten uit het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid, grondgebonden groei, aandachtspunten bij huur en verhuur van grond, fosfaatrechten, de kringloopwijzer, mineralenefficiency, bedrijfsresultaten, bedrijfsontwikkeling en ten slotte de portemonnee. Melkveehouders en hun collega's zijn welkom, aanmelden kan door een email te zenden aan schagen@flynth.nl.


Rijders Tafeltje Dekje

Tafeltje Dekje, de bezorgdienst voor warme maaltijden, is op zoek naar vrijwilligers die eenmaal per vijf weken maaltijden willen rondbrengen in Den Burg of eenmaal per maand een weekend in De Koog. Vrijwilligers die als invaller af en toe actief willen, zijn ook welkom. De vrijwilligers ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers. Opgave bij Texels Welzijn, tel. 312696 of email welzijn@texelswelzijn.nl