Pos staat voor een lastige opgave in Kung Fu Panda 3.
Pos staat voor een lastige opgave in Kung Fu Panda 3. Foto: Persfoto

Kung Fu Panda keert terug in bioscoop

In Cinema Texel komende week de voorpremière van het derde deel van Kungfu Panda. Daarnaast draait vanaf komende week ook het derde deel van The Divergent Series: Allegiant.

In 2016 keert een van s werelds meest succesvolle animatiereeksen terug met zijn grootste en grappigste avontuur tot nu toe, Kung Fu Panda 3. Als Pos lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische pandas ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle kung fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht. Hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige pandas, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

In het derde deel van The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren. Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hen scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend.

Het volledige filmprogramma is te vinden op www.texelagenda.nl en elders deze krant.