Weer pak slaag voor het G-Team

Het G-team van Texel'94 is tegen een grote nederlaag aangelopen in de uitwedstrijd tegen KGB uit Bovenkarspel. Het werd maar liefst 7-2. Jos Bakker doet verslag.

"Wij kwamen ook met 1-0 voor door een doelpunt van Kees van der Vis. De bal werd door verdediger Jos Bakker naar buitenspeler Jeffrey Kolk gespeeld en die gaf de bal aan Kees van der Vis en die schoot de bal in de korte hoek. Hierna was KGB veel aan de bal, maar ze maakten geen doelpunten. Wij hadden weinig kansen en geen doelpunten. Vlak voor de rust maakte Hille Meijer, de spits van KGB, de 1-1. Door een kapbeweging werd verdediger Jos Bakker op de verkeerde been gezet en kon hij de bal zo langs onze keeper schieten. Ruststand 1-1. Na de rust maakte KGB, wederom door een doelpunt van Hille Meijer van KGB de 2-1. Een speler van KGB nam een vrije trap en die kwam bij hem terecht en die kopte half de bal in ons doel. Hierna was er een andere speler van KGB, een middenvelder de nummer 6 die met de bal op ons doel kwam en de bal zo langs onze keeper schoot, dus 3-1 en dezelfde speler maakte ook nog de 4-1 door een corner die door dezelfde speler in doel werd gekopt. Hierna was er een andere speler de nummer 8 die van afstand de bal in ons doel schoot en dus 5-1 en dezelfde speler maakte ook nog de 6-1 en daarna gaf onze speler Jeffrey Kolk een bal aan Kees van der Vis en die scoorde de 6-2. Hij had daarvoor ook nog een kans maar de bal werd door de keeper van KGB tegengehouden. In de laatste minuut maakte de nummer 12 van KGB nog een doelpunt, hij kon de bal zo in het lege doel schieten, dus 7-2. Hierna floot de scheidsrechter voor het einde en verloor Texel'94 met 7-2 van KGB. Volgende week op zaterdag 9 april 2016 spelen we in Hoorn tegen Zwaluwen'30 G1 om 11.00 uur."

T.O.G. wint thuis ruim van de Buureton

De Jaarlijkse ontmoeting tussen de biljarters van De Buureton en T.O.G. is in een sportieve sfeer verlopen. De voornamelijk uit ouderen bestaande verenigingen nemen het al sinds 1996 tegen elkaar op, met als inzet de wisselbeker. Deze keer was het de thuis spelende club T.O.G (Witte Burght) die aan het langste eind trok. Voor de lunchpauze was de stand 14-12 in het voordeel van T.O.G. Na de pauze werd het 22-12, waardoor de eindstand uitkwam op 36-24 voor T.O.G. De organisatie was in handen van de thuisploeg. De voorzitter van de gasten reikte de beker uit aan de voorzitter van T.O.G., die op zijn beurt iedereen bedankte voor de sportieve inzet en de dames van de bediening middels een bloemetje bedankte voor hun inzet.