Wielersport Texel viert eerste lustrum

Wielersport Texel (WST) viert zaterdag 2 april in Hotel De Pelikaan het eerste lustrum. Het feest is van 18.00 tot 23.00 uur.

De vereniging ontstond vijf jaar geleden na het samengaan van Wielervereniging Texel, Toerclub Taxi 312000 en de Vrije Rijders. Onder auspiciën van de WST worden van tal van activiteiten georganiseerd, zoals trainingen, de wielercompetitie, toertochten, NK Tijdrijden, triathlon, dorpentochten en de SuperSunday. Om het jubileum te vieren is een feestcomité in het leven geroepen dat ter gelegenheid hiervan een feestavond zal organiseren.Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Alle leden zijn per mail voor het feest uitgenodigd zich op te geven.

Daarnaast zijn er nog veel vrijwilligers die regelmatig hand- en spandiensten voor de vereniging verrichten. Er is geprobeerd iedereen zoveel mogelijk per brief of mail te benaderen. Het kan echter zijn dat er iemand 'tussendoor' is geglipt. Wie geen uitnodiging heeft gehad, maar wel voor de vereniging actief is, heeft de mogelijkheid zich alsnog op te geven. Dit in verband met de catering. Opgave kan nog tot en met maandag 28 maart.

Dit kan bij Ronald Kramer, tel 888438 of per mail: kramer@texel.com Hier is ook meer informatie te verkrijgen.