Gods of Egypt is één van de films die draait in Cinema Texel.
Gods of Egypt is één van de films die draait in Cinema Texel. Foto: Persfoto

Genoeg te zien in Cinema Texel

Geen nieuwe films deze week in Cinema Texel. Het betekent absoluut niet dat er niets te zien is. Zowel Rokjesdag, Deadpool als Gods of Egypt draaien in de bioscoop.

Rokjesdag is de nieuwe romcom van Johan Nijenhuis, regisseur van Toscaanse Bruiloft en Verliefd Op Ibiza. Op Rokjesdag gaat een ensemble van singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles.

Deadpool is gebaseerd op Marvel Comic's meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

In het spectaculaire actie-avontuur Gods of Egypt gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling.Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau).