Brainstormavond

In het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp wordt woensdag 23 maart een brainstormavond over het nieuwe waterplein aan de Kikkertstraat gehouden.

Bewoners van De Cocksdorp en Eierland en andere geïnteresseerden kunnen vanaf 19.30 uur terecht op de avond om te brainstormen over wat er op het plein allemaal mogelijk is aan bijvoorbeeld activiteiten en evenementen. De Exploitatiecommissie Waterplein De Cocksdorp-Texel, die zich met het plein bezighoudt, heeft zelf al een aantal ideeën, maar is benieuwd of er nog meer suggesties zijn. Een deel van het waterplein wordt waterspeelplaats met elementen waarbij golfslag, de boel onder water zetten, zandverplaatsingen en het water weer laten weglopen een rol spelen. Expotise heeft daar een tijdje geleden al een impressie voor gemaakt.


Loterij

Bij de organisatie van de halve marathon van De Waal is een aantal prijzen nog niet opgehaald. Het gaat om de startnummers 401, 123, 431, 224, 408 en 133. De betreffende deelnemers kunnen zich melden bij de organisatie op tel 313843. Er werden zaterdag na het evenement onder de lopers onder meer een damesfiets, dinerbonnen en waardebonnen verloot.