Strijd om de bal bij Dorp tegen Dorp.
Strijd om de bal bij Dorp tegen Dorp. Foto: Jeroen van Hattum

Spannend spel bij

Dorp tegen Dorp

De teams Den Burg Oost en Oosterend/De Waal zijn dinsdag in sporthal Ons Genoegen in Den Burg kampioen geworden in het Dorp tegen Dorp zaalvoetbaltoernooi voor de OSG-jeugd. Den Burg Oost werd kampioen in de klasse jeugd van 12 jaar en ouder. Oudeschild werd met één punt minder tweede en de derde plaats was voor het team van Den Burg West. Team Oosterend/De Waal won bij de jeugd van 15 tot en met 17 jaar. Tot aan de laatste wedstrijd was er volop spanning wie kampioen zou worden. Oosterend/De Waal moest winnen om kampioen te worden en deed dat ook. In deze leeftijdsgroep werd Den Burg West tweede en Den Burg Oost derde. Team Den Burg Oost bestond uit Milan Ris, Sil Wit, Ralph Beumkes, Iwen Seifert, Myron Coot en Jorg van de Vis. Team Oosterend/De Waal had Dylan Betsema, Rinus Wesselman, Jordi Kortekaas, Jan Kee, Owen Dros en Lucas Ipenburg als spelers. De wedstrijden werden gefloten door Glenn Visser, Owen Dros, Hessel Bos, Willem Oosterhof, Dennis Vonk en Tom Bakker. Het toernooi was georganiseerd door Sportservice Texel en Young4Ever.