Afbeelding
Foto: Job Schepers

Hardloop- en wandelschoenenbeurs met gratis voetanalyse!

In samenwerking met Therapie Wolf houdt Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen op zondag 13 maart een hardloop- en wandelschoenenbeurs. Wandelschoenen van Lowa, Hanwag en Meindl en alle grote hardloopmerken zijn hier te vinden. Ook een assortiment met confectieschoenen van de merken FinnComfort en ActiFlex is aanwezig.

Gratis opmeten

Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen is al jaren een begrip in Noord-Holland voor het professioneel laten opmeten van een paar nieuwe wandel-, hardloop- en confectieschoenen. Wij maken een uitgebreide analyse van uw voeten om een zo goed mogelijk schoenadvies te kunnen geven. Op zondag 13 maart kunt u vrijblijvend uw voeten laten opmeten door ons vakkundige personeel dat bestaat uit sportschoentherapeuten, podologen en een orthopedisch schoenmaker.

Bewegen en juiste schoeisel

Bewegen is voor iedereen anders, dat begrijpen wij bij Oosterbaan als geen ander. De één wandelt 5 uur door de duinen, over het strand en in het bos en een ander doet een rondje om met de hond.

Weer een ander loopt de marathon en uw vader of moeder is al blij als hij/zij kan slagen voor een nette maar toch stabiele schoen. Wandelschoenen zijn vrij kostbaar en het zou zonde zijn om een schoen aan te schaffen die niet passend is bij uw voeten of niet aansluit bij dat wat u er mee gaat doen.

Laat u hierover dus goed informeren, maar belangrijker nog is het om een goede analyse te maken van uw voeten en uw looppatroon. Dat is waar we bij Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen goed in zijn.

Programma

12.00- 13.00 uur: Gratis HardloopClinic met Loopschool Stap Voor Stap

10.00- 17.00 uur: Vrijblijvende voet- en videoanalyse en hardloop- wandel- en confectieschoenen aan laten meten en eventueel ook aanschaffen.

Pinnen is mogelijk!U kunt ons vinden aan de Jonkerstraat 6 in Den Burg in de praktijk van Therapie Wolf.

Afbeelding
Afbeelding