Volop activiteiten in de voorjaarsvakantie

Sportservice Texel heeft tal van activiteiten op het programma staan voor de voorjaarsvakantie.

Op maandagmiddag 29 februari zijn de kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van harte welkom in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. De sportinstuif begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tijdens de Sportinstuif kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten zoals bijvoorbeeld; pannavoetbal, balspel, freerunning, judo en volleybal. Daarnaast is er ook een tumblingbaan van de GVT aanwezig waar heerlijk op gesprongen kan worden. De kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden en de deelname is gratis. Er wordt verwacht dat de kinderen in sportkleding en op zaalschoenen aan de sportinstuif mee zullen doen.De sportinstuif wordt georganiseerd door Sportservice Texel in samenwerking met de deelnemende verenigingen en/of begeleiders.

Op donderdag 3 maart organiseert Sportservice Texel i.s.m. Texels Welzijn van 13:30 uur tot 15:30 uur een sportinstuif in Sporthal Ons Genoegen. In uitdagende situaties worden er voor kleinkinderen, opa en oma samen diverse vormen van bewegen aangeboden, waarbij het sociale aspect "samen sporten" een belangrijk doel is. Belangrijk is dat opa of oma in staat zijn de kinderen te helpen op de diverse onderdelen. Alle kinderen vanaf drie jaar mogen samen met opa en oma meedoen! Opgeven is niet nodig.

In samenwerking met Young4ever wil Sportservice Texel, net als vorig jaar een Dorp tegen Dorp toernooi organiseren voor jeugd van de OSG. Dit toernooi vindt plaats op dinsdag 1 maart in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. Sportservice Texel heeft in alle dorpen een contactpersoon aangesteld die een team selecteert uit jeugd woonachtig in dat dorp. Er wordt in twee categorieën gespeeld. Vanaf 13.00 uur gaan de selectieteams in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar tegen elkaar strijden. Vanaf 17.00 uur is het de beurt aan de jeugd van 15 tot en met 17 jaar.