Monsterzege G-team tegen Zwaluwen

Het G-team van Texel'94 heeft de thuiswedstrijd tegen de Zwaluwen'30 uit Hoorn met maar liefst 9-0 gewonnen. Jos Bakker schreef het volgende verslag.

"We speelden dit keer 10-10 en de doelen stonden toen op de 16-meterlijn van het strafschopgebied. Dit deden we op het initiatief van onze speler Paul Bakker en omdat we 11 spelers hadden en in verband met de kou dat er niemand zo langs de kant stond. De coach bij deze wedstrijd was Martien Maat. Onze andere coach Klaas v.d. Berg was verhinderd. We kwamen al snel met 1-0 voor door onze spits Kees v.d. Vis die hard in doel ging. Daarna miste onze andere spits Jeffrey Kolk en was onze andere spits Kees van der Vis attent om het laatste zetje in doel te schieten en dat was dus 2-0. Daarna een solo van de spits van Zwaluwen'30 die de bal hard tegen de lat schoot. Van der Vis maakte nog twee doelpunten voor rust en was het 4-0. Ruststand 4-0. Na de rust hadden we een andere spits in de voorhoede en ging Adriaan van Liere voorin spelen. Al vrij snel maakte hij een goede actie en scoorde Adriaan van Liere de 5-0. Daarna een combinatie tussen Robin Beekman en die gaf hem aan Adriaan van Liere en die er 6-0 van maakte. Daarna scoorde wederom Adriaan van Liere de 7-0 die de bal zo langs de keeper in doel schoot. Daarna maakte wederom Adriaan van Liere een doelpunt en hij omspeelde de keeper en schoot zo in doel en dat was 8-0. Daarna maakte Adriaan van Liere zijn vijfde doelpunt in deze wedstrijd en wonnen we met 9-0. Volgende week een uitwedstrijd tegen Zwaagdijk G1 op zaterdag 20 februari 2016."


Hondentrainingen

Clinidogs start eind februari nieuwe puppy- en vervolgcursussen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, alle rassen zijn welkom.

"Clinidogs traint op geheel positieve wijze uw hond tot een gehoorzaam maatje. Wij adviseren eigenaren ook bij alle voorkomende problemen met betrekking tot hun hond. Tevens wordt er goed gekeken naar wat voor de specifieke combinatie (hond en eigenaar) van belang is", legt eigenaresse Suzan Vlaming uit. Clinidogs werkt enkel met gediplomeerde en ervaren instructrices, ook bestaat de mogelijkheid tot privéles. Voor meer info: www.clinidogs.com. Voor vragen of aanmelding: Suzan Vlaming: tel:06-20600942