Het pand van Topslagerij Maas vóór (kleine foto) en na de verbouwing.
Het pand van Topslagerij Maas vóór (kleine foto) en na de verbouwing. Foto: Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers verrast

Wie sinds kort in het centrum van Oosterend komt kan het bijna niet gemist hebben. Het dak van het mooie, begin negentiende-eeuwse, pand van topslager Maas is gerenoveerd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Slager Maas: "Ons woongedeelte, boven de slagerij, was in de winter altijd erg koud en in de zomer juist heel warm. Met HR RenoRoof van Pluimers werd het dak van de slagerij zowel gerenoveerd als geïsoleerd. Nu hebben we het 's winters lekker warm en 's zomers houden we het heerlijk koel."

Volledige dakrenovatie

Door het isoleren en renoveren van het dak met Pluimers HR RenoRoof kan de slagerij weer vele jaren mee. Het dak is niet alleen voorzien van een goed isolerende PIR-isolatielaag maar ook de drie dakkappelen zijn opgeknapt en voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast zijn de oude dakpannen vervangen en zijn er nieuwe dakgoten geplaatst.

Succesvolle HR RenoRoof dakrenovatie

Ter ere van de tweede succesvolle HR RenoRoof uitvoering op Texel krijgen alle klanten, die na 22 maart 2013 hun woning hebben laten isoleren door Isolatiebedrijf Pluimers, een waardebon opgestuurd. Dit in navolging van de actie waarbij klanten van voor 22 maart een prachtige taart kregen. Met de waardebon, die verzilverd kan worden bij slager Maas, krijgen de klanten een lekkere runderrollade met biefstukvulling, overheerlijke stoofpeertjes en aardappelgratin.