Brasserie Valentijn, een echte liefdesfilm.
Brasserie Valentijn, een echte liefdesfilm. Foto: Persfoto

Genoeg te zien in Cinema Texel

Er is weer het nodige te zien in Cinema Texel. Nieuwkomers als "Brasserie Valentijn", Point Break 3D, Alvin en de Chipmunks: Roadtrip en The Danish Girl nemen hun plaatsje in op de Texelse filmagenda.

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep.

Point Break 3D: Wat heeft een team extreme sporters te maken met een serie gewelddadige bankovervallen? Jonge FBI-agent Johnny Utah (Luke Bracey) besluit te infiltreren in de groep van de charismatische Bodhi (Édgar Ramírez). Zijn team lijkt niets anders te doen dan big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding, freeclimbing en motorracen of beroven ze ook af en toe een bank? Point Break barst van de meest gewaagde actiescènes ooit vastgelegd op film, uitgevoerd door de allerbeste extreme sporters ter wereld.