Toneelvoorstelling Nieuw Leven

Toneelvereniging Nieuw Leven voert zaterdag 23 en 30 januari het stuk ''Arsenicum en oude kant'' op, een komische thriller van Joseph Kesselring, vertaald door Lex Passchier.

Acteur zijn Yvonne van de Pijperkamp, Ria Buisman, Niels Hars, Piet Smits, Dick Witte, Martien de Vries, Ed Witte en Jaap Zuidewind. De regie is in handen van Karin Somers en Emmy Zijerveld is souffleuse. Henk Barhorst buigt zich over techniek en geluid en Karin Somers en Ria Buisman verzorgen de grime. De voorstelling in 't Skiltje begint om 20.00 uur.


"Ieder heeft zijn smaak toch?"

"Je begint iets nieuws en dan is het jammer dat er zo'n negatief stuk in de krant komt. Iedereen heeft zijn smaak toch?' De eigenaresse van La Cascade (voorheen Los Amigos) in De Koog is teleurgesteld over de negatieve berichtgeving.

"We zijn net nieuw, het was fijn geweest als mensen die het er niet mee eens waren, gewoon naar ons waren gekomen. Hier kunnen we toch niets mee?" Ze benadrukt dat de nieuwe terrasomheining geen bouwwerk is, maar gips en dat er volgend jaar weer verder gekeken wordt. "Ik heb ook heel veel geluiden binnen gekregen van mensen die het wel mooi vinden", besluit ze.