De vernieuwde kantine van Texel'94
De vernieuwde kantine van Texel'94 Foto: Willem Sangers

Metamorfose kantine Texel'94

Een metamorfose voor de kantine van Texel'94. Vrijwilligers en leden van Texels grootste sportclub gaven de ietwat saai ogende kantine een totaal ander gezicht. De nieuwe verzamelplek ziet er fris en gezellig uit.

"Zaterdag en zondag foto's gemaakt van de metamorfose die de kantine van Texel'94 heeft doorgemaakt. Vrijwilligers en leden hebben er echt wat moois van gemaakt en dat noem ik nu saamhorigheid binnen een sportvereniging waar je hart ligt", vertelt sportfotograaf Willem Sangers. De donkere kleuren zijn vervangen en de groen-zwarte clubkleuren nemen nu een prominente rol in. De club heeft de winterstop dus uitermate nuttig besteed.

Op zondag 24 januari wordt de competitie weer hervat met een thuiswedstrijd tegen Grasshoppers uit Hoogwoud. Texel'94 staat halverwege het programma op een achtste plaats in de derde klasse A met 16 punten. Grasshoppers, dat één na laatste staat, heeft vijf punten minder. Winst is dan ook geboden voor de Texelaars. Ook omdat de verschillen met de teams onder Texel'94 klein zijn.