SVO verliest met 2-3 van Duinrand S

SVO heeft zondag thuis met 2-3 verloren van Duinrand S.

Oosterend begon sterk aan de eerste helft. SVO had licht de overhand en kreeg meerdere malen kansen voor het doel. Duinrand S kreeg ook wel wat kansen voor het doel maar Wouter van Strien wist steeds te redden. Toch was het raak in de 21e minuut. Na miscommunicatie tussen keeper en verdediging wist Duinrand S te scoren. Duinrand werd sterker en SVO had moeite met de spits van de tegenstander. Toch kwam SVO op gelijke hoogte. Na een goede aanval kwam de bal op een hand van een verdediger. Ed de Vries schoot te toegekende strafschop feilloos binnen. Door fout uitkoppen door de keeper van Oosterend kwam Duinrand weer op voorsprong. SVO begon slordiger te spelen en net voor rust wist Duinrand opnieuw te scoren 1-3. In de 80e minuut legde arbiter de bal weer op de stip. De Vries schoot raak: 2-3. Jan Willem Ellen had de 3-3 op zijn sloffen maar hij schoot hoog over. Er werd gestreden, er kwamen kansen, maar gescoord werd er niet.