Twee strafschoppen niet genoeg voor Oosterend tegen Duinrand S

SVO heeft met 2-3 verloren van Duinrand S. Afgelopen zondag was het zware veld van SVO het strijdtoneel. Duinrand S heeft de afgelopen drie wedstrijden goed resultaat afgesloten. De Strenders hadden even geen wedstrijden gespeeld in verband met afgelastingen, het was dus weer even wennen voor de mannen van SVO.

Oosterend begon sterk aan de eerste helft. SVO had licht de overhand en kreeg meerdere malen kansen voor het doel. Duinrand S kreeg ook wel wat kansen voor het doel maar Wouter van Strien wist steeds te redden. Toch was het raak in de 21e minuut. Na miscommunicatie tussen keeper en verdediging wist Duinrand S te scoren. Duinrand werd sterker en SVO had moeite met de spits van de tegenstander. Toch kwam SVO op gelijke hoogte. Na een goede aanval kwam de bal op een hand van een verdediger. Ed de Vries schoot te toegekende strafschop fijneloos binnen. Het leek de goede kant op te gaan met SVO na de goal kwamen er nog wat kansen en werd er zelfs nog een keer gescoord door Oosterend, maar het was buitenspel. Door fout uitkoppen door de keeper van Oosterend kwam Duinrand weer op voorsprong. Oosterend begon slordiger te spelen en net voor rust wist Duinrand opnieuw te scoren 1-3. Na de thee kon Oosterend geen grip meer krijgen op de wedstrijd. De kansen voor Duinrand waren rijkelijk maar Wouter van Strien wist steeds te redden. In de 80e minuut kreeg Oosterend hulp van de arbitrage. Er was wederom hands geconstateerd in het doelgebied van Duinrand en de arbiter legde de bal weer op de stip. Ed de Vries stond wederom achter de bal. Er was nog een onderonsje tussen keeper en De Vries over in welke hoek er geschoten werd, De Vries antwoordde: "dezelfde hoek natuurlijk". En De Vries hield zijn woord hij schoot de bal zo hard als het kon in dezelfde hoek 2-3. Oosterend zette de laatste minuten aan maar het mocht niet baten, Jan Willem Ellen had de 3-3 op zijn sloffen maar hij schoot hoog over. Er werd gestreden, er kwamen kansen, maar gescoord werd er niet.