Koger hobbymarkt en schilderijenexpositie

In dorpshuis De Hof in De Koog zijn maandag 28 en dinsdag 29 december van 11.00 tot 16.00 uur een hobbymarkt en schilderijenexpositie. Op deze markt tonen een aantal hobbyïsten hun creativiteit en bieden de resultaten daarvan te koop aan. Het betreft kaarten, tassen van gevilte schapenwol, hoeden, antroposofische knuffels, kaarsenstanders, nestkastjes, quiltwerk, houtsnijwerk en curiosa. Cursisten van Majo Homburg exposeren hun werk. Dinsdag 29 december is een workshop schilderen. Opgeven uiterlijk 24 december bij Veronica van Beek, tel. 06-28787820.


Kerstzang in De Koog

Op kerstavond, donderdag 24 december 2015, is er om 19 uur de traditionele kerstzang voor iedereen, dus zowel Texelaars als gasten, op het dorpsplein in De Koog. Medewerking wordt verleend door een aantal solisten, kinderen van de Lubertischool en muzikanten van de Koninklijke Texelse Fanfare.


Concert Compagnie gaat niet door

Het optreden dat Eleonor Coco zaterdag 19 december in De Compagnie zou geven, gaat niet door. Wegens omstandigheden heeft ze moeten afzeggen. Het is de organisatie niet gelukt op zo'n korte termijn nog een vervangend optreden te regelen.


Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu, afdeling De Cocksdorp/Eierland komt woensdag 15 december bijeen om kerst te vieren in het Eierlandsche Huis. Het begint om 17.00 uur. Voor, tijdens en na het uitgebreide buffet worden er kerstliederen gezongen en kerstteksten ten gehore gebracht in de vorm van een verhaal of een gedicht. Jan Bakker verzorgt de muziek.