Kaarten ijsclub Den Burg verkrijgbaar

In boekhandel Het Open Boek aan de Binnenburg in Den Burg kunnen gedurende veertien dagen vanaf 1 december ledenkaarten worden afgehaald voor het seizoen 2015/ 2016 van de ijsclub Den Burg. Een ledenkaart kost €10,-, voor kinderen tot en met 15 jaar €5,-. Jonge kinderen tot en met zes jaar hebben gratig toegang.


Sint in Oudeschild

Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken morgen van 14.00 tot 16.00 uur Oudeschild. In combinatie met bedrijven uit het dorp heeft Sinterklaas een middagvullend programma voor alle Texelse kinderen tot en met twaalf jaar samengesteld. De start van de middag vol activiteiten en gezelligheid is bij Kapsalon Corinne aan de Ruyterstraat. De middag is verspreid over diverse locaties, dus begeleiding van ouders/verzorgers is gewenst. Voor alle deelnemende kinderen zijn er leuke attenties.


Sinterklaasrit

De MAB-Club houdt zondag vanaf 14.00 uur de traditionele Sinterklaasrit. Deelnemers aan deze puzzelrit kunnen via aanwijzingen de juiste route over Texel vinden en onderweg kunnen verstopte mijters en klompen geteld worden. Zwarte Piet helpt halverwege de rit bij de tijdcontrole en Sinterklaas komt na de rit ook nog even langs. Deelnemers kunnen zich vanaf 13:30 inschrijven bij Schoenmaker aan het Wezenland. De rit wordt uitgezet door Patrick Simons en deelname kost € 7,- per auto.