Primeur tijdens Film Food Event

Cinema Texel is dinsdag 24 november het podium voor een landelijke openbare voorpremière van de film Burnt. Deze film wordt pas 26 november aan het grote publiek getoond en daarmee heeft het Film Food Event in Cinema Texel een primeur.

Bradley Cooper speelt rock 'n roll chef Adam Jones in het drama Burnt. Hij had ooit de culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor alles door zijn wilde leven met drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelin ster te krijgen. Het 'Burnt' Film Food Event is een samenwerking tussen Puur zsa zsa zsu en Cinema Texel. "Wij willen graag de bezoeker op een andere manier kennis laten maken met de ontwikkelingen en trends rondom eten." Want food is hot: de tv-programma's als MasterChef, Wie is de Chef of Herrie in de keuken, laten zien dat er een werkelijke food cultuur ontstaat. Eten verbindt en tijdens dit evenement slaan meerdere ondernemers de handen ineen om tot bijpassende amuses te komen. Bij de bezoeker worden de zintuigen op scherp gezet: je ziet niet alleen de gerechten van Chef Cooper op het witte doek, sommigen zijn ook als amuse te proeven tijdens het Film Food Event op 24 november. Inloop vanaf 19.30 uur, film start om 20.00 uur. Reserveren kan via www.cinematexel.nl.


Dorpscommissie

De dorpscommissie van De Koog is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. De dorpscommissie houdt dinsdag 24 november een extra ledenvergadering in dorpshuis De Hof om het onderwerp te bespreken. De vergadering begint om 20.00 uur. Belangstellenden voor het bestuur kunnen zich melden bij voorzitter Dennis Eelman, tel. 310906 of 06-11453818, email denniseelman@gmail.com, of penningmeester Jenneke Kragt, tel. 317999, email kragttexel@zonnet.nl. Belangstellenden kunnen volgens de dorpscommissie eventueel eerst als aspirant-bestuurslid meelopen om een indruk te krijgen.