College besluit over Waddenvlag Poster

Wel of geen waddenvlag op het raadhuis. Over die vraag gaat het college van b en w zich buigen naar aanleiding van een verzoek door Gerbrand Poster, initiatiefnemer van de Waddenvlag.

Poster: ''Inmiddels hangt deze vlag al op diverse plaatsen op ons eiland en ons gemeentehuis kan natuurlijk niet achterblijven. Deze vlag onderstreept op kleurrijke wijze de samenwerking van de vijf Waddeneilande.'' Hij heeft al een plekje op het oog: ''Aan het eind van dit jaar kan wegens beƫindiging van de 600-jaar aktiviteiten de "600 jaar Texel-vlag" voorgoed gestreken worden en de ruimte die dan vrij komt voor het gemeentehuis zou dan natuurlijk prachtig benut kunnen worden om op 1 januari 2016 de enige,echte Waddenvlag in de mast te hijsen.''


Actie4kids verstuurt schoenendozen

Actie4kids heeft donderdag de schoenendozen gevuld door Texelaars naar de overkant gebracht. ''Een mooi gezicht al die prachtige versierde gevulde dozen. Ook gaan extra gevulde rugzakjes naar de vluchtelingenkampen. Iedereen jong en oud en niet te vergeten de Diaconie bedanken we voor het sponseren van zeep, tandpasta, etc.'' Actie4kids is blij met de hulp van mensen binnen en buiten de PKN gemeente Den Burg.