Leerlingen tijdens Acrogym.
Leerlingen tijdens Acrogym. Foto: Marian Hendriks

Acrogymmers in Oudeschild

Door gymvereniging Oudeschild (GOS) wordt sinds kort Acrogym gegeven op donderdag van 17.45 – 18.45 uur. Kinderen met een sportpas kunnen met deze pas kennis te maken met deze sport.

Vorige week was de eerste les Acrogym voor deze groep. "Voordat we een pyramide kinderen kunnen bouwen moet er eerst flink geoefend worden! Wel even wennen om je balans te bewaren en vertrouwen in je groepsgenoten te krijgen, die je moeten opvangen of ondersteunen! Maar meester Henk heeft er alle vertrouwen in. Die belooft dat ze na de vierde les echt een piramide kunnen maken", vertelt Marian Hendriks (bestuurslid GOS).


Emailleren

Bij Artex start donderdag 19 november de cursus 'Emailleren voor beginners van 10-100 jaar' Emailleren is een techniek waarbij je gekleurd glaspoeder op metaal smelt met behulp van een oven op circa 800°C. De cursus bestaat uit drie lessen van twee uur. Data en tijden: donderdag 19 en 26 november en 3 december 2015 van 15:30-17:30 uur. Leerlingen CKV van de middelbare school krijgen maar liefst 50% korting op de cursusprijs, de cursus is goed voor 3 CKV-punten. Voor meer informatie: www.artex-texel.nl of bel 0222-313493.