Wat ik zeggen wou

Vier uurs race

Het bestuur van de MAB Club wil reageren op een zeer ongelukkige passage in het artikel over de Gerrit Zijm 4 uurs cross in de krant van afgelopen vrijdag. In het artikel stond de tekst: "Op de route staat het bord "Homo's rechtdoor", voor diegenen die de sloot niet aandurven. Het is een goed voorbeeld van onschuldige, platte crosshumor." (bord is overigens niet geplaatst) Dit had niet mogen gebeuren en het was dan ook zeker niet de bedoeling om mensen hiermee te kwetsen. Wij bieden onze excuses aan, aan iedereen die zich gekwetst voelt.

Het bestuur van de MAB Club

Naschrift redactie: Net als de MAB betreuren wij ook de woordkeuze in het desbetreffende artikel. Met name het bruggetje "Het is een goed voorbeeld van onschuldige, platte crosshumor" was niet op zijn plaats. Excuses hiervoor.


Tevoko

Het is erop of eronder voor de volleybaldames van Tevoko. Zaterdag moeten de dames van Tevoko afreizen naar Bovenkarspel om daar te spelen tegen de hekkensluiter Simokos 2.

Dit team heeft net als Tevoko nog geen wedstrijd gewonnen. Tevoko heeft meer sets gewonnen en staat daarom iets hoger dan Simokos 2. Bij winst kan de Texelse selectie wat afstand nemen van de laatste plaats. De smalle selectie van Tevoko zal toch weer alles uit de kast halen om eindelijk eens de winstpunten mee te nemen naar Texel.


De wedstrijd begint om 13.45 uur in sporthal de Flint in Bovenkarspel.