Daniel Craig  is voor de vierde keer James Bond.
Daniel Craig is voor de vierde keer James Bond. Foto: Filmfoto

Nieuwe films Bond en Sinterklaas

Fans zagen er al tijden naar uit, maar vanaf deze week kan met ook in Cinema Texel terecht voor het nieuwe Bondavontuur Spectre. Kinderen kunnen terecht voor De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes.

Spectre: Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre. Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.

De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes: In dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld! Zou Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben? Kornee is nu speelgoedmaker, maar als kind werd zijn schoentje altijd per ongeluk overslagen. Nu heeft hij moepies gemaakt; speelgoedknuffels die doen wat hij zegt. Als dat maar goed komt!