Verlies Texel'94

tegen Knooppunt

De zaalvoetballers van Texel'94 hebben vrijdagavond in sporthal Ons Genoegen in Den Burg met 0-2 verloren van 't Knooppunt uit Amsterdam.

Het was volgens coach Martijn de Veij een moeizame wedstrijd. In de eerste helft kwam de futsallers terecht op een 0-1 achterstand, maar ondanks alle inzet in de tweede helft lukte het niet tot een gelijkmaker te komen. "Op een gegeven moment zeiden we op de bank tegen elkaar dat er ook geen goal zou vallen als we nog een uur langer zouden doorspelen", aldus De Veij. "We kregen tal van kansen, maar het lukte niet om de bal in het doel te krijgen."

De keepers aan beide kanten hadden een belangrijk aandeel in de wedstrijd: zij hielden veel ballen tegen. Bij Texel stond Dennis Schouwstra als vervanger van de afwezige Ali Smit op doel. Een paar minuten voor tijd wist 't Knooppunt de tweede treffer bij Texel naar binnen te schoppen. Texel'94 staat nu zesde in de eerste divisie van het zaalvoetbal met twee gewonnen wedstrijden, één gelijkspel en vier verliespartijen. Komende vrijdag hoeft de ploeg, die momenteel geplaagd wordt door een aantal blessures en afwezige spelers, niet te spelen.