Aanmelding zwarte markt geopend

De Stichting Overdekte Manege Texel houdt op 15 november een zwarte markt in Manege Akenburg aan de Akenbuurt bij Den Burg.

Wie zich aan wil melden voor een plekje op de markt moet er snel bij zijn, nog voor de organisatie van start ging met de aanmeldingen voor de markt hadden zich al zo'n 35 gegadigden gemeld. In het totaal is en plaats voor 63 verkopers. Verkopers betalen € 9,- voor een plaats, bezoekers betalen € 1,- om op de markt rond te kunnen struinen. Iedere vijftigste bezoeker ontvangt gratis koffie met taart. Naar aanleiding van opmerkingen van zowel de standhouders als de bezoekers afgelopen jaren zijn de tijden iets aangepast, de markt is geopend van 9.00 – 13.00 uur. Zoals gebruikelijk worden er ook oliebollen gebakken en verkocht. Voor meer informatie of aanmelden, kijk op www.manegeakenburg.nl


Bowlen in Den helder

Acht Texelse bowlingteams hebben in Bowling Den Helder twee avonden gespeeld. Alle spelers gingen goed van start, er zijn inmiddels zeven games van meer dan 200 pinval gegooid. De eerste avond verhoogde Dennis Hin van team Land en Zeezicht zijn persoonlijke record op 245 pinval. Remco Wanei van team Paal 17 gooide een game van 246 pinval en de hoogste serie van de avond met 773 pinval over vier games. Karelien Schouwstra van Schouwstra Transport noteerde twee games van 180 pins en een serie van 654 pinval. In het team Best Tessel gooide Trijn Stiggelbout een 202 game en een mooie serie over vier games van 729 pinval. Beginnend bowlster Jóse Scholten van Sponsorloos gooide met een strike en drie spares een mooie game van 129 pinval. Uitslagen: W.B.Z. - Sponsorloos 4-1, App. Land en Zeezicht Kraanbedrijf Uitgeest 3-2, Best Tessel - Schouwstra Transport 2-3, Paal 17 - Bouwbedrijf Texel 2-3.