The Martian
The Martian Foto: Filmfoto.

Genoeg te zien in Cinema Texel

Geen nieuwe films komende week in Cinema Texel, toch heeft de bioscoop meer dan genoeg te bieden voor een lekker avondje uit. Met onder meer "Ja ik Wil!", "The Martian 3D", "Hotel Transsylvanië 3D" en Kees & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan komt iedere doelgroep aan zijn trekken. Ook is de voorverkoop van de nieuwe Bondfilm Spectre gestart.

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies.

The Martian: Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney (Matt Damon) en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is.