Everest.
Everest. Foto: Filmfoto

Deze week nieuw in Cinema Texel

Afwisseling is het credo bij de nieuwkomers in cinema Texel. De animatiefilm Hotel Transsylvania 2, de familiefilm Keet! & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan en Everest 3D zijn aan de filmagenda toegevoegd.

Hotel Transsylvania 2 Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transylvania. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is.

In Keet! & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken? Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur.

Everest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde.