Impressie van de talentenjacht, de dance-act van Zoë en Ivy.
Impressie van de talentenjacht, de dance-act van Zoë en Ivy. Foto: Gerard Timmerman

Talenten zetten beste beentje voor op terras 't Plein in De Koog

Muziek-, dans en andere talenten stonden zaterdagmiddag op het podium van Texels Toekomstig Talenten, op het terras van eetcafé 't Plein in De Koog.

Met vijf deelnemers viel de opkomst van de talentenjacht die in het teken stond van 600 jaar stad wat tegen. Daarom werden alle optredens naar de middag verschoven en werd de avondshow in De Toekomst geschrapt. Iedereen kreeg een prijs.


Met Young 4 Ever naar Walibi

Stichting Young 4 Ever gaat donderdag 22 oktober in de herfstvakantie een dagje uit naar Walibi.

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen mee. Daarvoor moet een mailtje gestuurd worden naar:info@young4ever.nl met daarin: naam, telefoonnummers (van jezelf en ouders), leeftijd en eventuele opmerkingen waar Young 4 Ever rekening mee moet houden (bijvoorbeeld wagenziekte). De kosten voor het dagje weg bedragen €35,- euro inclusief een patatje. Young 4 Ever verzamelt donderdag 22 oktober om 07.15 uur bij de bushalte Emmalaan tegenover de OSG in Den Burg. De groep gaat met de boot van 8.00 uur naar de overkant en komt met boot van 19.30 uur weer terug. Inschrijven is verplicht. Vol is vol, aldus Young 4 Ever.


Dokter Wagemaker

in onderhoud

Wegens onderhoud aan de Dokter Wagemaker verzorgt de Schulpengat komende week de reguliere afvaarten van TESO. Vrijdag 9 oktober rond 9:00 uur neemt de Dokter Wagemaker de reguliere dienstregeling weer over en zal de Schulpengat de extra afvaarten verzorgen.