Retailadviseur Frijters

spreker op avond TOP

Retailadviseur Carin Frijters bespreekt dinsdag 6 oktober tips en successtrategieën met ondernemers. De avond van TOP wordt gehouden in Cinema Texel.

Carin Frijters schreef een boek met een heldere boodschap: er zijn kansen genoeg voor retailers om ervoor te zorgen dat consumenten een voorkeur voor jouw winkel ontwikkelen en de portemonnee trekken. Ondernemersorganistie TOP nodigt winkeliers en anders geïnteresseerden uit te komen luisteren naar haar verhaal over bewust en onbewust koopgedrag en zintuiglijke waarneming. De avond begint om 19.30 uur, lidmaatschap van TOP is niet verplicht. De entree is gratis, wel vooraf aanmelden via clarajonker@top-texel.nl.


Workshop geeft rust

Twister Coaching geeft woensdagavond 30 september om 19.00 uur op Vloedlijn 4 in Den Burg de (cre)actieve workshop 'Rust in een vol hoofd'. ''Chaos, drukte, stress, gepieker, gedoe, al die informatie in je hoofd! Hoe ruim je dat op? Zoals je de zolder eens flink opruimt, zo kun je dat met je hoofd in enkele matrixcoachstappen ook. Ervaar meer rust, grip en ontspanning.'' Aanmelden kan via www.twister-coaching.nl of bel naar 06-23659934.


Beleef duister Texel

Natuurvereniging IVN houdt maandag 28 september een avondwandeling voor iedereen die de Hogeberg wel eens in het donker wil beleven. De tocht start om 20.00 uur vanaf Rozenhout/kruispunt Skillepaadje-Doolhof. Drie gidsen van de natuurvereniging IVN begeleiden de wandeling van ongeveer drie kwartier. Het is geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig, er zijn geen kosten.


Bridgecursus

Bridgeclub Alert houdt komende herfst en winter een bridgecursus voor beginners. Bridgedocente Frida Timmer-Hoogenbosch en Jan Bloem, beiden ervaren spelers, brengen de cursisten spelenderwijs de beginselen van het bridgespel bij. Voor aspirant-cursisten en andere belangstellenden is er donderdagavond 1 oktober in de Buureton een informatieavond, aanvang 19.30 uur, uur. Directe opgave en/of direct contact kan bij Jan Bloem sr.: tel 318632 of 06-p53397066; mail: jm.bloem@planet.nl