G-team kansloos

tegen Schagen G2

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag op eigen veld met dubbele cijfers verloren van Schagen G2.

In doel Peter Breuer, achterin Jos Bakker, Adriaan van Liere en Anton Staal. Op het middenveld Derwis Karapniar, Paul Bakker en Jan Frans Haveman en in de voorhoede Kees van der Vis en Martijn Verbeeke. Schagen G2 is een jong team en Texel'94 G1 een gemengd team van jong tot oud. Jos Bakker: ''We hadden de eerste helft geen enkele kans. Schagen heeft diverse spelers die erg goed konden voetballen en moeilijk waren af te stoppen. De eerste twee doelpunten had onze keeper niet klemvast. Schagen maakte uit deze situatie de doelpunten en nog drie stuks die ze laag langs onze keeper schoten. Onze doelman hield er ook nog wel een paar uit en een enkel schot kwam meerdere keren tegen de paal. Ruststand 0-5. Na rust ging Martijn Verbeeke als laatste man en Adriaan van Liere op het middenveld. Uit een corner maakte Martijn per ongeluk de 0-6. De tegenstander maakte nog vijf doelpunten die met afstand laag in doel ging, dus 0-11. In de tweede helft had Texel'94 geen enkele kans. In de tweede helft heeft onze keeper er veel ballen uit gehouden en ook een enkel schot tegen de paal. Eindstand 0-11 voor Schagen G2.