Afbeelding
Foto: Gerard Timmerman

Trainingen Tevoko

beginnen weer

De trainingen van volleybalvereniging Tevoko gaan maandag 24 augustus van start. De trainingstijden staan op www.tevoko.nl. Nieuwe volleyballers zijn welkom. Zij kunnen contact opnemen met het bestuur dat ook op de site staat. Zondag 23 augustus houdt Tevoko een beachvolleybaltoernooi op de Groeneplaats in Den Burg. Dat begint om 12.00 uur.


Geslaagd


Floortje de Vreugt (23) heeft haar masteropleiding Communicatiekunde (specialisatie gezondheidscommunicatie) aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooid. Per 1 september begint ze als trainee aan een tweejarig traineeship in het Universitair Medisch Centrum Groningen.


Rouwberichten Texel

app Uitvaartcentrum

Rouwberichten Texel is de nieuwe app van Uitvaartcentrum Texel met online rouwberichten en condoleances.

Volgens het uitvaartcentrum een mogelijkheid om nabestaanden en dierbaren sneller te informeren. Wie de app downloadt krijgt - desgewenst - automatisch bericht als er iemand is overleden en het rouwbericht op de website bekijken. Hij of zij kan ook zelf een condoleancebericht toevoegen en zelf de keuze maken of dit zichtbaar wordt op de website of alleen voor de nabestaanden. De app is geschikt voor android en iPhone en tijdelijk gratis te downloaden.