Kampioenschap

tennis voor jeugd

Tennisverenigingen Deuce uit Den Burg en Herie Hodie uit De Cocksdorp houden van zondag 6 tot en met zondag 20 september de eerste Open Texelse jeugdkampioenschappen tennis.

Deelname staat open voor alle Texelse kinderen tussen 6 en 17 jaar, ook voor hen die geen lid zijn van een tennisvereniging. Er wordt bij de indeling van de wedstrijden gekeken naar leeftijd en spelniveau. Plezier in het spel en veel enthousiasme staan voorop. En uiteraard telt ook het wedstrijdelement, want hier wordt bepaald welke kinderen zich straks Texels jeugdkampioen tennis 2015 mogen noemen.

Er is al enige tijd sprake van een hechtere samenwerking tussen de beide verenigingen. Voor het bieden van mogelijkheden aan de kinderen om met meerdere spelers in contact te komen en samen te tennissen. Ook staan de verenigingen open voor kinderen die met tennis in aanraking willen komen. ''Tennis is een sport die nu en op latere leeftijd veel plezier kan geven.''

Inschrijven voor de jeugdleden van TV Deuce en Heri Hodie gaat via de eigen vereniging. Kinderen die geen lid zijn kunnen voor informatie of aanmelding terecht bij André de Ruijter, via email alcohawktexel@kpnmail.nl of tel. 06-16330339.


Steeksleuteltje 9 naar de overkant

Solexvereniging Steeksleuteltje 9 houdt zaterdag 5 september een rit naar de overkant. Deelnemers verzamelen op de TESO-boot van 10.00 uur. Opgave is verplicht en kan via een mailtje naar bestuur@steeksleuteltje9.nl.


Budokai Texel

hervat lessen

Budokai Texel start vanaf maandag 24 augustus weer met alle lessen.

Nieuw zijn de outdoor activiteiten op zaterdag (één keer per maand). Daarnaast zijn er lessen in judo, karate, krav maga, weerbaarheid, pilates, zumba, zumba-steps, zumba kids en BBB. Meer informatie over lestijden en prijzen staat op de website www.budokaitexel.nl of telefonisch via Nico Waertz, tel. 06 23 969 152.