De Pumpin Pianos.
De Pumpin Pianos. Foto: De Krim

Feest met Pumpin Pianos

De Pumpin Pianos waren zondagmiddag van de partij op Vakantiepark De Krim. In theater De Kiekendief zorgden zij voor een gezellige, muzikale middag. Iedereen mocht meedoen en er was dan ook belangstelling van zowel jong als oud.

Een zwarte vleugel, een witte vleugel en een drumstel vormde het decor voor dit muzikale spektakel. Samen met de enorme energie van de jongens van Pumpin Pianos een uitstekende combinatie voor een gegarandeerd feestje. Van Guus Meeuwis tot Pharell Williams en van "Let's twist again" tot "Ik heb je lief", ieder genre kwam voorbij. Zelfs de verzoekjes voor ACDC werden op de piano gespeeld. Al met al een geslaagde middag met een zeer enthousiast publiek. Op zondag 2 augustus komt Jennifer Ewbank, bekend van The Voice of Holland, een intiem concert geven. Dit concert begint om 15.00 uur op Vakantiepark De Krim.


Boete foutparkeerder

Een foutparkeerder heeft een boete van €300,- gekregen voor het beledigen van een ambtenaar in functie. Dat meldt de gemeente op haar website. De man bezocht de ambtenaar op het gemeentehuis vanwege een parkeerboete van €61,50 die hij had ontvangen voor het niet betalen van parkeergeld. Hij begon een flinke scheldpartij en werd fysiek. De ambtenaar in functie heeft daarop aangifte gedaan tegen de man. De rechter heeft de man vervolgens een boete van €300,- opgelegd.