Sanne Brand en Rik van de Burg wonnen de finale van het Tesseltoernooi.
Sanne Brand en Rik van de Burg wonnen de finale van het Tesseltoernooi. Foto: Gerard Timmerman

Brand en Van de Burg kampioen

De organisatie van het 31ste Tesseltoernooi kijkt terug op een geslaagd evenement. Sluitstuk was de finaledag. Winnaars in de hoogste categorie heren (HE3) was Rik van de Burg uit Den Oever. Bij de damesenkel (DE3) werd Sanne Brand kampioen.

Ruim een week lang werden op het sportpark van TV Deuce honderden partijen gespeeld. Enkel, dubbel, dames en heren, jong en oud en in vele categorieĆ«n. Het grote aantal deelnemers, prima tennisweer en veel mooie partijen maakten de tennisbaan de afgelopen week tot een geslaagd festijn waar sportiviteit en gezelligheid hoogtij vierden. Met teruglopende aantallen op toernooien in de Noordkop, kon het Tesseltoernooi rekenen op de komst van 331 deelnemers. De charme van het eiland, kamperen, het vakantiegevoel en reĆ¼nie onder de deelnemers en organisatie hebben hier zeker aan bijgedragen. Deelnemers komen van heinde en verre naar TV Deuce toe.

De eerste plaats van de hoogste categorie HE3 en DE3 staan dit jaar op naam van Rik van de Burg uit Den Oever en de Texelse Sanne Brand van TV Heerhugowaard. Mede dankzij de vele vrijwilligers van de club was het gelukt een prachtig toernooi neer te zetten. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op deze editie van het Tesseltoernooi.