Pumpin Pianos treden 19 juli op bij De Krim.
Pumpin Pianos treden 19 juli op bij De Krim. Foto: De Krim

Pumpin Pianos

In de Spiegeltent op Vakantiepark De Krim treden op zondag 19 juli de Pumpin Pianos op. Op het programma staat een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen.

Tijdens het optreden bepalen niet de muzikanten, maar het publiek welke nummers gespeeld worden. Via speciale kaarten kunnen de verzoekjes ingediend worden. Er hoeft verwacht te worden dat ze het origineel perfect naspelen. "Ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht. But you will love it. Allemaal perfect dansbaar. Pumpin Pianos garandeert dat u de hele middag zult zingen en swingen! De show is één groot feest, waarbij de live muziek in de pauze wordt afgewisseld met lekkere cd's, zodat ook dan het feest gewoon doorgaat. Natuurlijk is de bar geopend, dus niets staat een spetterende middag meer in de weg!", laat De Krim in een persbericht weten. Tijdens het optreden wordt er een speciaal kinderprogramma verzorgd door het animatieteam in 't Paviljoen. De show begint om 16.00 uur, na afloop wordt er optioneel een speciaal theatermenu geserveerd in het restaurant. Kaarten en plaatsen in het restaurant kunnen worden gereserveerd via 0222-390118 of events@krim.nl. Daarnaast zijn de toegangskaarten ook te koop bij de verschillende voorverkooppunten: Receptie en 't Paviljoen Vakantiepark De Krim, Golfbaan de Texelse, Hotel Molenbos, Texelcamping Kogerstrand, Texelcamping Loodsmansduin, Het Open Boek, Voordeelland en de Vlinderwinkel. De toegangsprijs voor het optreden is €12,50 in de voorverkoop, aan de deur is deze €15,00.


Inzameling voor

nieuwe rolstoel

Paul van Dijk (Talk of the Town) en Jan van der Star zijn een inzameling begonnen voor de aanschaf van een nieuwe strandrolstoel voor Noorderbad (strandslag bij Paal 20 bij De Koog). In totaal is er €2.500,- nodig.

De strandrolstoel werd eind juni door vandalen onder handen genomen en bleek onherstelbaar vernield. De rolstoel bleek echter niet verzekerd voor vernieling. Momenteel heeft paal 17 hun reservestoel beschikbaar gesteld, maar die moet uiteindelijk weer terug. Bij de kiosk van Jan en Sabine Van der Star en bij Paul van Dijk in de Talk of the town staan spaarpotten waarin men geld kan doneren. Overmaken kan ook via rekeningnummer NL30 ABNA0589090720 ter name van P. van dijk o.v.v. rolstoel. "Hopelijk hebben we het geld snel bij elkaar gespaard", laat Paul van Dijk weten.