Afbeelding
Foto: Job Schepers

Inschrijving Deuce Tesseltoernooi

Op de banen van Deuce aan de Emmalaan gaat 12 juli het jaarlijkse Tesseltoernooi van start.

Inschrijven voor dit tennisevenement is mogelijk tot 1 juli. Deelnemers kunnen zich via www.toernooi.nl aanmelden voor het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbel in de speelsterkten 2 t/ m 8. Het toernooi duurt ruim een week. Op 18 en 19 juli is het finaleweekend.


Bouwdorp zoekt

vrijwilligers

Het jaarlijkse bouwdorp van stichting Young 4 Ever is nog steeds op zoek naar enkele vrijwilligers en of stagiaires. Het gaat met name om de tweede week (12-18 juli) van Bouwdorp. "Ben jij tussen de 18 en 40 jaar en heb je enige affiniteit met kinderen in de leeftijd tussen 6 en 13 jaar, lijkt het je leuk kinderen een onvergetelijke week te bezorgen…??. Meld je aan of vraag meer info via justin@young4ever.nl of bel met ( Justin) 06-33178463", laat de organisatie weten.


Epilepsiefonds haalt €5034,49 op

De collecte van het Epilepsiefonds, die plaatsvond tussen 8 en 13 juni heeft op Texel €5034,49 opgebracht. De opbrengst is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, het organiseren van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp.


Geslaagd

Remco Vollema uit Den Hoorn is geslaagd voor de MBO niveau 4 opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg aan het Friesland College te Leeuwarden.