Cor van Heerwaarden.
Cor van Heerwaarden. Foto: Gerard Timmerman

Van Heerwaarden herpakt leiding

Cor van Heerwaarden neemt de leiding terug over theaterrestaurant Klif 12, zo is maandag besloten. Dat maakte Klif 12 van de week bekend.

De afgelopen maanden heeft stichting KlifCrowd met Cor van Heerwaarden geprobeerd tot overeenstemming te komen om het voortbestaan van Klif 12 op een nieuwe manier voort te laten duren. Deze poging is gestart nadat Cor van Heerwaarden aangaf dat hij ging stoppen met Klif12. Tijdens de onderhandelingen over het huurcontract heeft KlifCrowd de exploitatie van Klif 12 op zich genomen en zijn acties ondernomen om het nieuwe concept met een brede KlifCrowd te realiseren. Er is een bestuur gevormd, er is vanuit diverse werkgroepen gestart met het ontwikkelen van een nieuwe visie, programmering en uitstraling. Tevens zijn eerste ideeën ontwikkeld met betrekking tot PR, financiering en Crowdfunding. Uiteindelijk is gebleken dat de visie op de toekomst van Klif 12 van het bestuur van stichting KlifCrowd en van Cor van Heerwaarden niet te verenigen zijn. De huidige bezoekers van Klif 12 zullen hier in de praktijk weinig van merken. Cor van Heerwaarden zal in overleg gaan met de werkgroepen van vrijwilligers van de KlifCrowd. Samen wordt onderzocht hoe zij desgewenst verbonden kunnen blijven om theaterrestaurant Klif 12 voor de toekomst te behouden. "Er waren wat meningsverschillen over het contract, waar we het gewoon niet over eens konden worden. We blijven wel in gesprek", laat Cor van Heerwaarden desgevraagd weten. De plannen die in maart als zodanig werden gepresenteerd zijn hiermee voorlopig van de baan.


Geslaagd

Joost Graaf (21) is geslaagd voor zijn opleiding audio-visuele productie aan het ROC van Amsterdam in Hilversum. Hij is werkzaam bij Klif 12 in Den Hoorn.

Afbeelding