Zomerconcerten

Fanfarecorps

Het Koninklijk Texels Fanfarecorps (KTF) geeft net voor de zomervakantie twee concerten. Komende zaterdag speelt met om 15.00 uur bij bospaviljoen Het Turfveld. Dit concert is al meteen gedoopt tot Eerste Bosconcert! Het tweede concert volgt op vrijdagavond 3 juli op de Stenenplaats in Den Burg, aanvang 19.30 uur. Beide concerten staan onder leiding van Wendy Prins. Op het programma staan onder meer een selectie uit de musicals Mary Poppins en Sister Act, "Make you feel my love" van Bob Dylan (nu bekend van Adele) en andere bekende melodieën. Uiteraard start KTF met een stevige mars: Arsenal van Jan van der Roost. Natuurlijk geen entree. Kom genieten van ruim een uur leuke muziek!


Zangdiensten

Waddenkerk

In de Waddenkerk in De Cocksdorp beginnen vanaf 12 juli weer de zangdiensten. Deze beginnen om 19.30 uur. Bezoekers mogen zelf een lied opgeven dat gezongen wordt. "Kortom: een heerlijk uur zingen en luisteren", vertelt de organisatie. De toegang is gratis, bij de uitgang is een collecte voor de kerk.

De data zijn

12 juli: O.l.v mevr. R. Moens; organist dhr. D. Wassing; Singers of the Lord o.l.v. Mevr. N. Schreur.

19 juli: O.l.v mevr. R. Moens; organist dhr. H. De Goede.

26 juli: O.l.v. mevr. K.Keyser; organist dhr. J. Ran; Het R.K. Koor.

2 augustus: O.l.v. mevr. T. de Groot; organist B. de Groot; m.m.v. mevr. Nelleke Schreur met blokfluittrio.

9 augustus: O.l.v. mevr. Stiehl; organist dhr. A.Abbenes; koor Joy o.l.v. dhr. J. v/d Slikke.

16 augustus. O.l.v. Dhr. R. Kuiper; organist dhr. J. Rijnders; Het Dubbelmannenkwartet.


Gemeenteraad na diploma-uitreiking

De gemeenteraad die plaats zou vinden op 1 juli om 19.30 uur is verzet naar 21.30 uur.

Vanwege de diploma-uitreiking van de OSG moest er een ander tijdstip worden gevonden. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van afgelopen week lukte dit niet. Morgenavond vergadert de raadscommissie vanaf 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.